امروز : چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴
- صندوقهای طلا، پربازدهترین بازار در هفته دوم زمستان
- ترامپ برنامه ذخیره بیتکوین را تایید کرد
- بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایهگذاری در اسفند ماه
- روایت کاخسفید از رایزنی «بایدن» و امیر قطر درباره غزه
- روبیو: ایران باید غنی سازی و برنامه موشکهای دوربرد را متوقف کند!
- کاهش ۴۰درصد آلودگی هوا با نوسازی ۱۰ درصدی ناوگان
- ماسک: بدون استارلینک ارتش اوکراین قطع نخاع میشود
- اجراهای خیابانی جشنواره تئاتر استانی کردستان
- سخنگوی وزارت خارجه: فعلا بنایی بر انتشار رسانهای نامه ترامپ نداریم
تحریمهای جدید آمریکا بر علیه ایران
:وزارت خزانهداری ایالات متحده به بهانه ناپدید شدن «رابرت لوینسون»، مامور ویژه سابق افبیآی، سه مقام ایرانی را در فهرست تحریمهای جدید خود قرار داد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، این اقدام پس از آن صورت گرفت که وزارت خزانهداری آمریکا این مقامات را به دخالت در ربودن، بازداشت و مرگ احتمالی لوینسون متهم کرد.
خزانهداری ایالات متحده به بهانه ناپدید شدن «رابرت لوینسون»، مامور ویژه سابق افبیآی، سه مقام ایرانی را در فهرست تحریمهای جدید خود قرار داد.
این وزارتخانه روز سهشنبه اعلام کرد که افسران اطلاعاتی ایران که در مرگ احتمالی و مخفی نگهداشتن اطلاعات مربوط به لوینسون دخیل بودند، تحریم شدهاند.
به گزارش ایرنا، در بیانیهای که وزارت خزانهداری منتشر کرد، آمده است: «اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری (OFAC) با همکاری افبیآی، سه مقام وزارت اطلاعات و امنیت ایران (MOIS) را به دلیل نقششان در ربودن، بازداشت و مرگ احتمالی رابرت لوینسون تحریم کرده است.»
این سه مقام تحریمشده شامل رضا امیری مقدم، غلامحسین محمدنیا و تقی دانشور هستند که گفته میشود در ربودن لوینسون، مرگ احتمالی او و تلاشهای ایران برای پنهان کردن مسئولیتهای خود دخالت داشتند.
این تحریمها پس از تحریم دو مقام دیگر وزارت اطلاعات ایران در دسامبر ۲۰۲۰، محمد باصری و احمد خزایی، صورت میگیرد. این افراد نیز به عنوان افسران وزارت اطلاعات ایران در ربودن، بازداشت و مرگ احتمالی لوینسون نقش داشتند.
اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، در واکنش به این تحریمها گفت: «رفتار ایران با لوینسون همچنان نمادی از نقض حقوق بشر توسط این کشور است. وزارت خزانهداری به همکاری با شرکای دولت آمریکا ادامه خواهد داد تا مسئولان این جنایت شناسایی شوند.»
کش پاتل، مدیر افبیآی، نیز تأکید کرد که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد و این سازمان تمام تلاش خود را برای شناسایی دیگر مقامات ایرانی دخیل در ربودن لوینسون خواهد کرد. او افزود: «ما به تعهد خود برای پاسخگو کردن ایران و بازگرداندن لوینسون به خانوادهاش ادامه خواهیم داد.»
پیش از این، افبیآی اعلام کرده بود که برای اطلاعاتی که منجر به شناسایی مکان رابرت لوینسون شود، پاداشی ۵ میلیون دلاری تعیین کرده است. همچنین، وزارت خارجه آمریکا جایزهای ۲۰ میلیون دلاری برای یافتن این شهروند آمریکایی تعیین کرده بود.
در همین رابطه:
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.