امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
- احمدینژاد میخواست با قطع درختان هیرکانی از تحریمهای آمریکا بگذرد
- خبری فوری برای بازنشستگان | سن بازنشستگی به شکل عجیبی کاهش یافت
- تشکیل ۱۲۹ پرونده برای متخلفان ارزی در گیلان؛ حدود ۹۰ میلیارد ریال محکوم شدند
- واکنش «ریابکوف» به سخنان «ترامپ» درباره بریکس
- پارتیشن شیشه ای: راهنمای کامل برای داشتن محیطی مدرن و دلباز
- برخورد بالگرد به ساختمان بیمارستانی در ترکیه ۴ کشته برجا گذاشت
- افزایش ۱۰۰ هزار تومانی یارانه نقدی در ۱۴۰۴ قطعی شد؟
- بازگشت دوباره ترامپ؛ شروع یا پایان جنگها؟
- پنج دبیر ادوار گذشته جشن سینمای مستند تجلیل میشوند
چراغ سبز مجمع تشخیص به FATF
آنطور که یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته، کمیسیونهای مشترک مجمع FATF را تصویب کرده و پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی که میتواند تاثیر بسزایی در مبادلات تجاری ایران با دیگر کشورها داشته باشد تنها نیازمند تصویب در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، آنطور که یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته، کمیسیونهای مشترک مجمع FATF را تصویب کرده و پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی که میتواند تاثیر بسزایی در مبادلات تجاری ایران با دیگر کشورها داشته باشد تنها نیازمند تصویب در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
ضرورت عضویت ایران در گروه ویژه اقدام مالی که در گرو پیوستن به لوایح سیافتی و پالرمو است همواره از سوی بسیاری از کارشناسان تاکید میشود. با این حال، این مهم طی سالهای اخیر معطل مانده است.
پس از آنکه مجلس دهم FATF را تصویب کرد بین مجلس و شورای نگهبان در این زمینه اختلاف نظر ایجاد و در حال حاضر به دستو رهبر انقلاب موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شد. از لوایحی که هنوز لاینحل باقی مانده پالرمو و CFT است که بررسی آن در حال حاضر به مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده شده است.
در این خصوص به تازگی سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر CFT و پالرمو تصویب نشود یعنی روابط اقتصادی جمهوری اسلامی بر مبنای قاچاق است، خبر داده که یک کمیسیون مشترک از کمیسیونهای سیاسی، امنیتی، اقتصادی و قضائی جلساتی داشتند که خود آقای آملی لاریجانی مسئولیتش را برعهده گرفت و جلساتی داشتیم و خوشبختانه در این کمیسیون تصویب شد. امیدوارم در صحن مجمع هم تصویب شود.
به گفته او، اجرای این لوایح اصلاً ربطی به تضعیف مقاومت ندارد.
مدتی قبل نیز هادی خانی، رئیس مرکز اطلاعات مالی گفته بود تاخیر در پیوستن به FATF فقط به ایجاد مشکل در مبادلات مالی و بانکی و ضرر تجار و بازرگانان محدود نمیشود، بلکه با توجه به سختتر شدن فرآیند الحاق، تعلل در تعیین تکلیف CFT و پالرمو نوعی فرصتسوزی است که هزینههای پیوستن را سختتر و پرهزینهتر میکند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.