امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴
- جزئیات حذف و اضافه عناوین نخبگانی حوزههای علمیه در سال جدید
- اولین دوره « بانوی مجاهد» در مازندران برگزار شد
- هجوم سرمایه میلیونی به ETFهای اتریوم!
- یک هفته عزای عمومی در هند در پی درگذشت «مانموهان سینگ»
- پیش بینی جنجالی از عاقبت دلار ۲۷ اسفند ۱۴۰۳
- «غذای دانشجویی» از منابع صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد
- توزیع ۹۰۰ بسته یلدای مهدوی در صحنه
- جدیدترین موضع درخصوص انتقال پایتخت: این طرح نیازمند اجماع حاکمیت و آمادهسازی زیرساختها دارد
- زمان احتمالی آغاز دور چهارم مذاکرات مشخص شد
تحولی عظیم : تشخیص ناباروری در منزل با کمک ابزاری جدید !
طرح فناورانه نخبگان یک شرکت دانشبنیان به دنبال آن است که به کمک فناوری هوش مصنوعی، ناباروری را زودتر از مراکز درمانی تشخیص دهد.
وقتی پای مشکلات جدی مثل ناباروری به میان میآید، معمولاً تصور ما رفتن به مراکز تخصصی و پشت سر گذاشتن فرآیندهای زمانبر برای تشخیص و حل این مشکل است؛ اما حالا یک تیم نخبه ایرانی، به کمک دانش و تخصص خود، ابزاری قابلحمل فراهم کردهاند که افراد بتوانند در خانه و بدون مراجعه به پزشک، از وضعیت باروری خود آگاه شوند. حسین قاسمی، دانشآموخته دکتری رشته فیزیولوژی است که در حوزه فناوران جایزه البرز توانست با طرح فناورانه خود به جمع برگزیدگان امسال این جایزه راه یابد.قاسمی در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: در قالب یک شرکت دانشبنیان روی حل ناباروری مشغول به فعالیت هستیم. در این شرکت، به کمک الگوریتمهای هوش مصنوعی سعی داریم به تشخیص زودهنگام ناباروری کمک کنیم.
در واقع، همه روندهایی که در مراکز درمان ناباروری انجام میگیرد به کمک یک ابزار همراه مبتنی بر هوش مصنوعی و توسط خود کاربر میتواند انجام بپذیرد.وی توضیح داد: درمان ناباروری به صورت سنتی تحت مراکز درمان ناباروری بوده است، اما طرح ما تلاش کرده است که کار تشخیص را به کمک هوش مصنوعی و یک گجت همراه، به صورت سادهتر و سریعتر انجام دهد. به کمک این فناوری خانمها و آقایان در منزل میتوانند تشخیص دهند که در باروری مشکل دارند یا خیر.این دانشآموخته فیزیولوژی تأکید کرد: در حال حاضر، ایران ششمین کشور در دنیاست که توانسته است الگوریتمها و مدل هوش مصنوعی بومی توسعه دهد و روی این محصول به اجرا درآورد.
او در مورد سابقه شرکت و حمایتهای دریافتی اعلام کرد: فعالیت ما از سال ۹۸ شروع شده است و چیزی در حدود ۶ سال از ثبت شرکت ما میگذرد. با این حال، با توجه به اینکه بحثهای مربوط به هوش مصنوعی اخیرا مطرح شده، در ابتدای کار ما، حمایت یا کمکی وجود نداشت و کار را توسط خود عوامل شرکت جلو بردیم.قاسمی با اعلام آمادگی برای صادرات محصول گفت: محصول به صورت تجاری در بازار عرضه شده و در حال حاضر در حال تکمیل زنجیرههای پایانی محصول و صادرات آن هستیم.
منبع:
فارس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.