امروز : دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴
- پزشکیان: تغییر نگاه و رفتار، کلید پیشرفت ایران است
- مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منصوب شد
- واریز یارانه ۹۰۰ هزار تومانی در اسفند ماه رسما تایید شد
- چاپ تاریخ قزاقستان با مداخلی از نویسندگان ایرانی
- بیش از ۱۴ هزار نفر در کرانه باختری از آغاز جنگ علیه غزه بازداشت شدند
- آکسیوس: ترامپ درباره ایران با نتانیاهو صحبت میکند
- دستگیری گسترده اعضای حزب بعث در عراق قبل از انتخابات
- تلاش ناموفق اوکراین برای حمله به ایستگاه کمپرسور «جریان ترک»
- بیشاز ۳۸۷ میلیون دلار کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان صادر شد
توقف فعالیت معدن آلاینده شن و ماسه در جاده هراز به دستور رئیس محیطزیست آمل
رئیس اداره حفاظت از محیطزیست شهرستان آمل از توقف فعالیت یک واحد معدن شن و ماسه که باعث آلودگی و انتشار گرد و غبار و ریزگردها در جاده هراز شده بود، خبرداد.
به گزارش اقتصادآنلاین از ایسنا؛محتوای فیلم منتشر شده از گرد و غبار و ریزگرد یکی از واحدهای معدنی شن و ماسه، روز پنجشنبه در شبکههای اجتماعی، باعث نگرانی و گلایههای فعالان زیست محیطی و کاربران عبوری جاده هراز و بومیان منطقه شد.
وحید رضائیان اظهار کرد: در پی این اتفاق، کارشناسان پایش و ماموران اجرایی اداره حفاظت محیطزیست شهرستان آمل بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند و واحد متخلف را شناسایی کرده و دستور توقف فعالیت آن را صادر کرده و آن را در لیت صنایع آلاینده قرار دادند.
وی افزود: پرونده تخلف این واحد معدنی برای ادامه مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آمل ادامه داد: متاسفانه برخی معادن شن و ماسه در سالهای گذشته برداشتهای غیرقانونی مصالح رودخانهای و نیز معادن کوهی حاشیه جاده هراز داشتند و باعث آلودگی هوا و آب رودخانه هراز شدند و تهدید جدی نیز برای ساکنان اطراف آن بودند.
رضائیان اضافه کرد: حفاظت محیط زیست مانع فعالیتهای تولیدی واحدها نیست و تاکید کارشناسان وهمکاران و نیز خواست جدی مردم رعایت ملاحظات زیست محیطی و احترام گذاشتن همه به حفظ سلامت محیط است.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه اکنون مردم نیز مدافع جدی محیط زیست هستند دو خواهان حق طبیعی خود برای داشتن محیط زیست سالم و عاری از هرگونه آلودگی هستند، درعین حال از شهروندان نیز خواست، در صورت مشاهده فعالیتهای غیرقانونی برخی افراد و نیز واحدهای تولیدی سودجو به هر قصدی، به ماموران اجرایی محیط زیست اطلاع دهند.
در شهرستان آمل بیش از ۴۰ واحد معدن کوهی در مسیر جاده هراز فعال است.
رعایت نکردن ملاحظات زیست محیطی، برداشتهای بیش از حد تعیین شده از معادن و صدور مجوزهای جدید از جمله چالشهای جدی هستند که در یک دهه اخیر سلامت رودخانه پرآب و زلال هراز را به خطر انداختهاند به طوری که آب این رودخانه تیره شده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.