امروز : شنبه, ۲۸ تیر , ۱۴۰۴
- بازدید هزار تاجر خارجی از نمایشگاه کفش ایران
- ۸ کاربرد هوش مصنوعی برای تبلیغ دین
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در سنندج
- ترامپ: عربستان یک تریلیون دلار در آمریکا سرمایهگذاری میکند
- سامسونگ عذرخواهی کرد
- ۳ کارشکنی رژیم صهیونیستی که باعث توقف تبادل اسرا شد، کدامند؟
- اختصاص نیمی از بودجه دانشگاه خوارزمی به بخش پژوهش در سال جاری
- جدول حداقل حقوق اداره کار و مزایای ۱۴۰۴ منتشر شد | حقوق معلمان چقدر تغییر کرد ؟
- انتشار فراخوان هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان
هوش مصنوعی تلنگری برای تغییر حکمرانی سنتی است
بهرامن بیان کرد: دوران حکمرانی سنتی به سر آمده و برای موفقیت در عصر هوش مصنوعی، باید تحول در منابع انسانی و بازتعریف مفاهیم رشد و ارزش افزوده را جدی بگیریم.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در سومین هماندیشی مدیران با محوریت حکمرانی اقتصادی در عصر هوش مصنوعی که با حضور مدیران و مسئولان اقتصادی و قضایی کشور برگزار شد، محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران، در سخنانی به اهمیت تحول در منابع انسانی و حکمرانی اقتصادی در عصر هوش مصنوعی پرداخت.
بهرامن با اشاره به تجربهای که در نشستی با حضور بزرگان فرهنگی داشت، گفت: هوش مصنوعی تلنگری به جامعه وارد کرده و نیازهای جدیدی را مطرح کرده است.
وی با تأکید بر اینکه دوران روشهای سنتی در حکمرانی به پایان رسیده است، اظهار داشت: اگر باور نکنیم که باید تغییر کنیم، تمام شرایط گذشته به صورت سنتی از دست خواهد رفت و نمیتوانیم موفق شویم.
رئیس خانه معدن ایران افزود: عصر جدید، عصری است که هر جامعهای باید برای خود تعریفی جدید از رشد و ارزش افزوده داشته باشد، چرا که تفکرات سنتی دیگر پاسخگو نیستند.
بهرامن به تجربههای گذشته در بخش معدن اشاره کرد و گفت: در گذشته تصمیمگیریها به صورت حضوری و کند انجام میشد، اما امروز تغییرات ناگهانی و گستردهای در جهان رخ داده که اگر بهروز نشویم، عقب خواهیم ماند.
وی با تاکید بر اینکه منابع انسانی باید تغییرات اساسی در درون خود ایجاد کنند، افزود: در نشستهای امروز به این باور رسیدیم که منابع انسانی ما نیازمند سرمایهگذاری ویژه و خاص است تا بتواند در حکمرانی اقتصادی عصر هوش مصنوعی نقش مؤثری ایفا کند.
رئیس خانه معدن ایران همچنین با اشاره به تجربه خود در دانشگاه آزاد شرق تهران، گفت: دانشجویان انگیزه کافی برای ماندن در کلاسها ندارند و این موضوع نشاندهنده نیاز به فراهم کردن فضای مناسب برای نسلهای جدید است.
وی تاکید کرد: نسلهای جدید، به ویژه نسلهای زد و آلفا، بر اساس فناوری و هوش مصنوعی تصمیم میگیرند و باید خواستهها و نیازهای آنها را در حکمرانی اقتصادی مد نظر قرار داد.
وی در پایان از حامیان نشست قدردانی کرد و گفت که این سرمایهگذاریها برای جامعه بسیار ارزشمند است و خود را آماده همکاری و خدمت به جامعه دانست.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.