امروز : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴
- ارتش ایران آماده باش شد
- اساسنامه سازمان سنجش آموزش تا دو ماه آینده تدوین می شود
- ضرورت آمادگی دستگاههای متولی برای تأمین آب لرستان در تابستان
- ایران خودرو خبر خوشی به بازار فرستاد / سورن و تارا غوغا کردند
- رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو» درباره آتشبس در غزه
- دشمنی هشتاد ساله آمریکا روی میز «قرارگاه»
- ترامپ بهدنبال مذاکره جامع با ایران است
- شاخص بورس ۱۰هزار واحد رشد کرد
- زمان پایان جنگ غزه اعلام شد
لزوم سرمایهگذاری و بهروزرسانی در صنعت نفت و گاز ایران
معاون بازرسی کالا و تجهیزات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران گفت: هر چقدر که ما در این صنعت رشد کنیم، درواقع در مسیر پیشرفت کل صنایع کشور گام برمیداریم. دلیل این موضوع این است که این صنعت از تجهیزات پیشرفته و مدرن برخوردار است و میتواند چرخ صنایع دیگر را هم تحتالشعاع قرار دهد.
به گزارش اقتصادآنلاین، یوسف باقریان، معاون بازرسی کالا و تجهیزات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در حاشیه حضور در بیستونهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی، به بررسی بررسی وضعیت صنعت نفت و گاز کشور پرداخت.
معاون بازرسی کالا و تجهیزات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در ابتدا صنعت نفت و گاز ایران را مادر تمامی صنایع این کشور برشمرد و گفت: “هر چقدر که ما در این صنعت رشد کنیم، درواقع در مسیر پیشرفت کل صنایع کشور گام برمیداریم. دلیل این موضوع این است که این صنعت از تجهیزات پیشرفته و مدرن برخوردار است و میتواند چرخ صنایع دیگر را هم تحتالشعاع قرار دهد.”
او با ابراز نگرانی از سرمایهگذاریهای اندک در این حوزه افزود: “متأسفانه در سالهای اخیر، کمترین سرمایهگذاری را بر روی این صنعت شاهد بودیم. اگرچه پلنتهای زیادی ساخته شده است. در حال حاضر ما حدود ۹۵ پلنت پتروشیمی ساخته شده و در حال ساخت با رشد ۷۰ درصدی را در کشور داریم. اما میزان برای کشوری که به عنوان سومین کشور دارای ذخایر نفت و گاز در جهان شناخته میشود، عدد مناسبی نیست.”
باقریان همچنین ضمن انتقاد از عدم ورود کامل بخش خصوصی به این حوزه، بیان کرد: “بخش خصوصی در سرمایهگذاریهای بزرگ این حوزه نتوانسته به طور کامل فعال باشد و دلایل مختلفی از جمله سختگیریهای دولت و شرایط اقتصادی کشور، امکان سرمایهگذاری بخش خصوصی را برای این بخش مهیا نکرده است.”
معاون بازرسی کالا و تجهیزات ISQI، در ادامه گفت: “یکی دیگر از معضلات جدی این حوزه این است که پلنتهای ساخته شده هم، باتوجه به مطلوب نبودن شیوه نگهداری از آنها، در وضعیت مناسبی قرار ندارند. در واقع سرمایهگذاری مناسبی برای اورهال آنها صورت نگرفته است. مهمترین دلیل آن شاید این باشد که پیش از این، شرکتهای بازرسی به اندازه کافی برای تأمین نیازهای این صنعت بزرگ نبوده و شناخت مناسبی از وضعیت روز این پلنتها را نداشتند. برای مثال، یکی از پلنتهایی که بازرسی آنرا با تکنولوژی خیلی جدید انجام دادیم، توانستیم بهرهبردار را با صرف هزینه مناسب، از اطلاعات دقیق عمر مفید تجهیزات و بهترین زمان برای انجام اورهال مطلع سازیم.”
باقریان تأکید کرد: “موضوعی که الان در صنعت نفت بسیار حائز اهمیت است، این است که با مدد از تجهیزات مدرن روز که متاسفانه ۹۹ درصد شرکتها نیز از آن بیبهره هستند، بازرسیها، شناسایی عمر مفید تجهیزات و اورهال صحیح انجام شود تا بتوانیم وضعیت این پلنتها را مشخص کنیم. سپس باید سرمایهگذاری در پلنتهای جدید صورت گیرد. یکی از معضلات این پلنتها دسترسی کم به خوراک و ناترازی گاز است که گریبانگیر پتروشیمیهای ما نیز هست.”
او در پایان خاطرنشان کرد: “بزرگترین سرمایهگذاری که اکنون ملزم به انجام آن هستیم، بهرهبرداری از ذخایر گاز است و این مسأله نیازمند همت بزرگ، سرمایهگذاری و دانش روز است.”
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.