امروز : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴
- رشد اقتصادی ایران در ۴ سال گذشته | تحریم ها بلای جان کشور شد
- سیارتو: عرضه نفت روسیه به مجارستان پس از حملات پهپادی اوکراین متوقف شد
- یک فروند جنگنده پاکستانی سقوط کرد
- اتمام فاز دوم نیروگاه خورشیدی ابرکوه
- فراهم شدن امکان فروش کالای ایرانی در سکوی آنلاین چین
- بیش از ۸۰ ایستگاه هواشناسی در گیلان تجهیز و فعال است
- مشارکت فعال سازمان سنجش در پیشرفت کشور با کیفیت بخشی به نظام آموزشی
- این کالاها رکورد واردات را شکستند
- تأکید بر توسعه همکاریهای اقتصادی در دیدار صادق با الهام علیاف
ذخایر معدنی استان فارس به ۳.۵ میلیارد تن رسید
معاون امور معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: استان فارس با داشتن ۲۵ نوع ماده معدنی، ۸۰۰ معدن فعال و ذخیره ۳.۵ میلیارد تن، جایگاه ویژهای در صنعت معدن کشور دارد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ رضا افشاری در گفتوگویی با اشاره به ظرفیتهای معدنی استان فارس اظهار کرد: فارس با داشتن سنگهای تزئینی مثل مرمریت و چینی، خاکهای نسوز و صنعتی، مواد معدنی فلزی مانند سرب، روی و سنگ آهن و مصالح ساختمانی نظیر سنگ آهک و گچ، یکی از استانهای مهم معدنی کشور است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی (صمت) ادارهکل صنعت، معدن و تجارت فارس افزود: در حال حاضر ۲۵ نوع ماده معدنی از معادن فارس استخراج میشود و ۱۵ نوع ماده معدنی دیگر شناسایی اولیه شده که پس از تکمیل اکتشاف، وارد مرحله بهرهبرداری خواهد شد.
افشاری ادامه داد: استان فارس ۷۹۴ معدن فعال با ذخیره حدود ۳.۵ میلیارد تن دارد که سالانه ۵۸ میلیون تن استخراج انجام میدهند و بیش از ۱۰ هزار و ۳۰۰ شغل مستقیم ایجاد کردهاند. از نظر میزان استخراج، فارس پس از کرمان و یزد در رتبه سوم کشور قرار دارد.
معاون صمت فارس درباره فعالیتهای اکتشافی گفت: در سال ۱۴۰۳، ۴۱ پروانه اکتشاف عمدتاً برای سنگهای تزئینی و فلزی صادر شد و ۳۱ گواهی کشف نیز با ۲۰ میلیون تن ذخیره قطعی جدید ثبت شد. همچنین ۵۲ پروانه بهرهبرداری معدنی با ذخیره ۸۲ میلیون تن و اشتغال مستقیم برای ۵۸۰ نفر صادر شد.
وی بیان کرد: حقوق دولتی وصولشده از معادن استان در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۹۶۱ میلیارد ریال بود که نسبت به هدف وزارت صمت ۴۷ درصد و نسبت به سال گذشته ۷۸ درصد رشد داشت.
افشاری درباره احیای معادن غیرفعال تصریح کرد: ۲۰ معدن غیرفعال استان با استخراج ۲.۸ میلیون تن به چرخه تولید بازگشتند و برای ۱۷۴ نفر اشتغال ایجاد شد که عمدتاً شامل معادن مرمریت، سنگ لاشه، فلزی و خاک صنعتی بودند.
وی به اهمیت مناطق معدنی استان اشاره کرد و گفت: شهرستانهای آباده، بوانات، خرمبید، نیریز، ارسنجان و شیراز بیشترین تمرکز فعالیتهای معدنی را دارند و ۱۹ محدوده امیدبخش برای اکتشاف شناسایی شده است.
افشاری در پایان به نظارتهای فنی و ایمنی اشاره کرد و گفت: با استفاده از اعضای واجد شرایط سازمان نظام مهندسی معدن استان که ۳۲۷۵ عضو و ۷۰۵ پروانه اشتغال دارند، نظارت بر استخراج، ایمنی و جلوگیری از هدررفت ذخایر معدنی انجام میشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.