امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- ترکیه شریک اول تجاری استان زنجان است
- ستاره پرسپولیسی شاگرد یحیی میشود؟
- کاشت ۴۸۰۰ اصله نهال در گلستان
- حماس تصاویر حمله موشکی به «تلآویو» را منتشر کرد+ فیلم
- هند و پاکستان روی انبار باروت؛ از تصمیم آمیت شاه تا اولتیماتوم سناتور
- مسافران سفرهای غیر ضروری خود را به تاخیر بیاندازند
- نمایشگاه بزرگ کتاب در گناوه گشایش یافت
- مراسم جشن میلاد امام علی(ع) در دهگلان برگزار میشود
- زمان تایید مدارک استعدادهای درخشان جهت شرکت در آزمون دستیاری اعلام شد
ترامپ بالاخره قانون جنجالی رمزارزها با پشتوانه دلار را امضا کرد
دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، قانونی را امضا کرد که چارچوبی قانونی برای رمزارزهای دارای پشتوانهدار دلار، موسوم به استیبلکوینها، ایجاد میکند؛ اقدامی که میتواند زمینهساز استفاده روزمره از این داراییهای دیجیتال برای پرداخت و انتقال پول شود.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تابناک، این لایحه با عنوان GENIUS یا «قانون نبوغ» روز گذشته در کنگره آمریکا و پیشتر در مجلس سنا به تصویب رسیده بود و حالا با امضای ترامپ پای این قانون، رمزارزها بیش از پیش به جریان اصلی اقتصاد نزدیک شدهاند.
این اقدام، پیروزی بزرگی برای حامیان رمزارزها به شمار میرود؛ کسانی که سالها برای تدوین چنین چارچوبی تلاش کرده بودند تا به صنعتی که از آغاز بهعنوان غرب وحشی دیجیتال شناخته میشد، مشروعیتی رسمی ببخشند.
ترامپ امضای این قانون را «اتفاقی به نفع دلار و به نفع آمریکا» دانست و وزیر خزانهداری ایالات متحده نیز در بیانیهای اعلام کرد که این فناوری نوین میتواند موقعیت دلار را بهعنوان ارز ذخیره جهانی تقویت کند.
استیبلکوینها نوعی از رمزارز هستند که ارزش انها به دلار آمریکا وابسته است. این رمزارزها بهگونهای طراحی شدهاند که ارزش ثابتی معادل یک دلار آمریکا حفظ کنند.
بر اساس قانون جدید، استیبلکوینها باید بهطور کامل با داراییهای نقدی مانند دلار آمریکا و اوراق قرضه کوتاهمدت خزانهداری پشتیبانی شوند و ناشران آنها موظفند ماهانه ترکیب ذخایر خود را بهطور عمومی اعلام کنند.
مدیران و شرکتهای حوزه کریپتو معتقدند که این قانون اعتبار استیبلکوینها را افزایش داده و موجب میشود بانکها، خردهفروشان و مصرفکنندگان رغبت بیشتری برای استفاده از آنها در تراکنشهای سریع مالی داشته باشند.
به گفته پلتفرم آماری CoinGecko، بازار استیبلکوینها در حال حاضر بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار ارزش دارد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.