امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- مدیران بی نظم نمیتوانند منافع مردم را تأمین کنند
- ربیعی: کالابرگ معیشتی به مردم متضرر از جنگ اختصاص مییابد
- حمله پهپادی به خط لوله نفتی در روسیه
- آخرین جزئیات از تعطیلیهای فردا چهارشنبه ۸ اسفند/ تهران باز هم تعطیل شد؟
- تمجید رئیس فیفا از حضور ۴۵ هزار نفری بانوان در بازی سپاهان و پرسپولیس
- طرح ضربتی جمعآوری سلاح و مهمات غیرمجاز در هرمزگان اجرا شد
- مسئول عملیات حج تمتع سال ۱۴۰۴ شهر فرودگاهی امام منصوب شد
- مستند ساعت بیولوژیک اثری برای تبلیغ موضوع جوانی جمعیت
- پزشکیان در دیدار با پوتین: توافقنامه راهبردی دو کشور امضا میشود/ بر موضع گسترش روابط محکم ایستادهایم
کریپتو در رادار دولت؛ ۳۵۰ فعال رمزارز با گردش ۱۵۰ هزار میلیاردی شناسایی شد!
دولت با هدف مقابله با فرار مالیاتی و پولشویی، در حال شناسایی فعالان بازار رمزارز است. به گفته هادی خانی، دبیر شورای عالی پیشگیری از پولشویی، تاکنون ۳۵۰ فعال در حوزه رمزارز که مجموع گردش مالی آنها بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان بوده، شناسایی شدهاند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از رمزارزنیوز، این افراد فاقد پرونده مالیاتی هستند و به سازمان امور مالیاتی معرفی شدهاند تا اقدامات قانونی لازم در مورد آنها انجام شود.
خانی در نشست خبری روز ۲۳ اردیبهشت اظهار داشت که بازار رمزارز بهدلیل ماهیت ناشناس و غیرمتمرکز خود، بستری مناسب برای پولشویی و فرار مالیاتی فراهم کرده و همچنان نظارتها در این حوزه کامل نیست.
وی همچنین از بررسی عملکرد ۶۰ صرافی رمزارز خبر داد که گردش مالی آنها بالغ بر ۱۲۵۰ هزار میلیارد تومان بوده و تحلیل این دادهها به شناسایی جرایم مالی کمک کرده است.
رئیس مرکز اطلاعات مالی همچنین افزود که اقدامات پیشگیرانهای برای شناسایی زمینههای پولشویی در حوزههای نوظهوری مانند رمزارز و سکوهای خرید و فروش طلا در حال انجام است.
به گفته وی، بررسی زیرساختهای بینالمللی برای ردیابی تراکنشها در دستور کار قرار دارد تا امنیت کاربران، شفافیت مالی و مقابله با جرایم سایبری تقویت شود.
خانی همچنین از مسدودسازی حسابهای افراد مظنون به پولشویی در بازار رمزارز خبر داد و گفت، در بهمنماه گذشته، بانک مرکزی با رصد تراکنشهای مشکوک و بررسی آنها توسط مرکز اطلاعات مالی، اقدام به مسدود کردن حسابهای این افراد کرده است.
وی در پایان با اشاره به نقش رمزارزها در چالشهای بینالمللی تأکید کرد که برای بهرهمندی از منافع این بازار نوظهور، تدوین قوانین مرتبط باید با در نظر گرفتن الزامات بینالمللی و توصیههای گروه ویژه اقدام مالی (FATF) انجام شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.