امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
- مراسم اعتکاف در ۱۵ مسجد گناوه برگزار میشود
- روسیه: بازگشت ترامپ، باعث تنش داخلی در آمریکا می شود
- چاپ دوم کتاب «درسگفتار تمدن نوین اسلامی» منتشر شد
- ترامپ: مصر و اردن شماری از ساکنان غزه را خواهند پذیرفت
- عراقچی جزئیات دور جدید مذاکرات را اعلام کرد
- هنر علیه سلطه و نفوذ بیرویه تاریخ!
- طرح نظارتی ویژه ماه رمضان و عید نوروز در ۲ مرحله انجام میشود
- آمادگی دانشگاه خوارزمی برای راه اندازی رستوران دانشجویی مکمل
- ۷ هزار لیتر آب بسته بندی برای سیل زدگان تولید شده است
تقویت بودجه هوشمندسازی؛ فاوا از رخوت گذشته خارج شود
اکوایران:با تصویب شورای شهر، بودجه هوشمندسازی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴ افزایش یافت. این اعتبارات به توسعه زیرساختهای فناوری، ارتقای سیستمهای ذخیرهسازی و بهبود خدمات الکترونیک اختصاص خواهد یافت.
علیاصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران، با اشاره به مأموریتهای کلان شهرداری در حوزه مدیریت و هوشمندسازی، به اکو ایران گفت: «شهرداری شش مأموریت کلان دارد که یکی از آنها مدیریت و هوشمندسازی است. این حوزه شامل کلیه عملیات ستادی شهرداری بههمراه بخش عملیاتی مرتبط با سیستمهای الکترونیک، نرمافزارها، سختافزارها، شبکه و زیرساختها میشود.»
وی در خصوص این که چرا برخی مصادیق غیرمرتبط با هوشمندسازی در این بخش دستهبندی شدهاند، توضیح داد: «این موارد از نظر طبقهبندی مدیریتی به این حوزه متصل شدهاند. البته بحث فلسفه وجودی این دستهبندیها، موضوعی مستقل است.»
قائمی همچنین به وضعیت بودجه هوشمندسازی شهرداری اشاره کرد و گفت: «بودجه اختصاصیافته به هوشمندسازی در سال ۱۴۰۴ رقم مناسبی است. تقریباً تمامی پیشنهادهای مطرحشده در کمیسیونهای تخصصی، کمیسیون تلفیق و صحن شورا به تصویب رسیدند.»
وی همچنین افزود: «من نیز پیشنهادی ارائه دادم که سه درصد از تراکنشهای مالی کارت بلیت در اختیار سازمان فاوا قرار گیرد تا زیرساختهای مربوط به کارت بلیت توسعه یابد. در مجموع، اعتبارات حوزه هوشمندسازی برای سال آینده مطلوب در نظر گرفته شده است، به شرطی که معاونت مالی شهرداری این منابع را محقق کند و نقدینگی لازم را در اختیار حوزه فاوا قرار دهد و فاوا هم از لختی سال های گذشته خارج شود»
عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اهمیت تقویت زیرساختهای فناوری، خاطرنشان کرد: «بخش عمدهای از بودجه این حوزه به زیرساختها اختصاص یافته، چراکه بسیاری از تجهیزات دچار فرسودگی شدهاند و نیاز به نگهداشت، جابهجایی و اصلاح دارند. برای مثال، سیستمهای ذخیرهسازی شهرداری در دیتاسنتر با حجم بالای دادهها مواجه شدهاند و بهروزرسانی آنها یک ضرورت بدیهی است.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.