امروز : پنج شنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۴
- جایروپلن چیست؟
- آئین معنوی پنجشنبه آخر سال در آستان مقدس امامزاده عقیل (ع) برگزار شد
- دستگاه های اطلاعاتی جلوی متخلفین را بگیرد
- آغاز ثبتنام تاکسیهای برقی شهرداری تهران؛ از امروز
- پرونده بدهی ۱۰ ساله پرسپولیس بسته شد
- پیش نویس بیانیه سران عرب در مصر
- استخر دانش آموزی «گناوه» به بهره برداری رسید
- رویترز: ۵ بانک و ۳ شرکت عراقی از معاملات دلاری منع خواهند شد
- تازهترین آمار ثبتنام در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد
کاهش وام مسکن از ۸۰۰ به ۶۰۰ میلیون تومان تکذیب شد
به گزارش اکوایران، معاونت مسکن و ساختمان در پاسخ به انتشار خبری مبنی بر کاهش سقف تسهیلات مسکن اعلام کرد: هیئت عالی بانک مرکزی با توجه به توان تسهیلاتدهی بانکها و توان بازپرداخت متقاضیان در این خصوص تصمیم خواهد گرفت و بر این اساس ادعای تغییر سقف تسهیلات از ۸۰۰ به ۶۵۰ میلیون تومان صحیح […]
به گزارش اکوایران، معاونت مسکن و ساختمان در پاسخ به انتشار خبری مبنی بر کاهش سقف تسهیلات مسکن اعلام کرد: هیئت عالی بانک مرکزی با توجه به توان تسهیلاتدهی بانکها و توان بازپرداخت متقاضیان در این خصوص تصمیم خواهد گرفت و بر این اساس ادعای تغییر سقف تسهیلات از ۸۰۰ به ۶۵۰ میلیون تومان صحیح نیست.
در پایگاه اطلاعرسانی دولت آمده است که معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در پاسخ خود افزود: براساس بند ۲ از هجدهمین جلسه شورای عالی مسکن مورخ ششم تیر ۱۴۰۳ که به ریاست سرپرست ریاست جمهوری برگزار شد، مقرر گردید با توجه به تورم عمومی بانک مرکزی نسبت به افزایش سقف تسهیلات بانکی به ۸۰۰ میلیون تومان اقدام کند که لازمه عملیاتی شدن آن تصویب در هیأت عالی بانک مرکزی (شورای پول و اعتبار سابق) و ابلاغ توسط بانک مرکزی است.
موضوع افزایش سقف تسهیلات در نوزدهمین جلسه شورای عالی مسکن که در ۱۰ دی ۱۴۰۳ به ریاست مسعود پزشکیان رئیسجمهوری مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد تا هیئتعالی بانک مرکزی سریعاً نسبت به تعیین تکلیف موضوع تصمیمگیری کند و مراتب به بانکها ابلاغ شود.
هیئت عالی بانک مرکزی با توجه به توان تسهیلاتدهی بانکها و توان بازپرداخت متقاضیان در این خصوص تصمیم خواهد گرفت. بر این اساس ادعای تغییر سقف تسهیلات از ۸۰۰ به ۶۵۰ میلیون تومان صحیح نیست.
خانهدار کردن دهکهای کمدرآمد
در همین حال، معاون وزیر راه دولت چهاردهم نیز هفتم بهمن ماه گفت که این وزارتخانه بهدنبال ارائه تسهیلات ویژه به اقشار ضعیف و دهکهای پایین درآمدی در بخش مسکن است.
او افزود: بر اساس اصل ۳۱ قانون اساسی، اولویت اصلی وزارت راه و شهرسازی و دولت، خانهدار کردن دهکهای کمدرآمد و محروم (دهکهای یک تا سه) است و این اولویت در تمامی مدلهای اجرایی وزارت راه و شهرسازی، از جمله الحاق زمین، شهرکسازی و سایر طرحها رعایت خواهد شد.
فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی نیز پیشتر اعلام کرده بود که در بررسیهای اخیر مشخص شد بخشی از ۸۰۰ هزار متقاضی تأییدشده طرحهای حمایتی (نهضت ملی مسکن) از دهکهای ۸ تا ۱۰ هستند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.