امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- استان ایلام سالانه میزبان حدود ۸ میلیون زائر و مسافر است
- برنامههای هشتاد و هفتمین سالگرد شهادت آیتالله مدرس تشریح شد
- عکسهای حمیدرضا آذرنگ از بوموسی به نمایش درمیآید
- حضور اجتماعی و سیاسی زنان و چالشهای آن در صدر موضوعات
- وزیر راه: نسبت به حل مشکلات راه و شهرسازی اصفهان امیدواریم
- آتش به جان بیت کوین افتاد
- اعتراف مامور موساد به ناتوانی در شکست حزب الله
- امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند
- پیروزی پایشپارت شاهرود مقابل آسمان ولایت مشهد
آدرس تهرانِ زاکانی کجاست؟
به گزارش اکوایران، مدیران شهری تهران از شهری دوستداشتنی سخن میگویند که قرار است بسیاری از معضلاتش در حوزههایی مانند ترافیک، آلودگی هوا و مسکن به زودی حل شود. تهرانی که زندگی در آن ارزانتر شده، حملونقل عمومیاش برقی و پاک شده و مشکلاتی همچون گرانی مسکن و ترافیک سنگین دیگر وجود ندارد. اما شهروندان […]
به گزارش اکوایران، مدیران شهری تهران از شهری دوستداشتنی سخن میگویند که قرار است بسیاری از معضلاتش در حوزههایی مانند ترافیک، آلودگی هوا و مسکن به زودی حل شود. تهرانی که زندگی در آن ارزانتر شده، حملونقل عمومیاش برقی و پاک شده و مشکلاتی همچون گرانی مسکن و ترافیک سنگین دیگر وجود ندارد. اما شهروندان این پرسش را مطرح میکنند که آدرس این تهران دوستداشتنی کجاست؟
مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران، در این خصوص به اکوایران گفت: «آدرسی که شهردار تهران، علیرضا زاکانی، و دیگر مدیران شهری به آن اشاره میکنند، تهرانی است که از پنجره شمالی دفترشان دیده میشود.»
وی تأکید کرد: «در ابتدای دوره شورا، در توییتی گفتم که شهردار تهران باید حتماً از پنجره جنوبی دفترش به شهر نگاه کند. زیرا تهران با فاصلهای جدی میان مناطق شمالی و جنوبی خود مواجه است. این شکاف نهتنها به این دوره مدیریتی، بلکه به تاریخ بلدیه و زمان شکلگیری تهران بازمیگردد. تهران، شهری با توسعهای نامتوازن است.»
اقراریان با اشاره به اینکه این توسعه نامتوازن تنها به تهران محدود نیست، افزود: «در بسیاری از استانهای کشور هم شاهد شکافهای مشابه هستیم. اما در تهران این مسئله بهویژه در مقایسه بین مناطق شمالی و جنوبی برجستهتر است. مناطقی در شمال تهران دارای سرانههای خوب و مشکلات کمتر هستند، در حالی که مناطق جنوبی حتی با چالشهای اولیه مانند جمعآوری پسماند مواجهاند.»
وی گفت: «پر کردن شکاف میان شمال و جنوب تهران نیازمند مداخله جدی همه ارکان حکمرانی کشور است. به طور مثال شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۱ نامهای به سران سه قوه درباره آلودگی هوای تهران ارسال کرد که در سال ۱۴۰۳ بار دیگر این موضوع را دنبال خواهیم کرد. شورا پیشنهاداتی برای حل معضلات تهران ارائه داده که در صورت اجرای آنها و توجه به تجربیات گذشته، میتوانیم شاهد توسعهای متوازنتر در شهر باشیم، بهویژه در مناطق جنوبی تهران با نگاه مبتنی بر عدالت.»
اقراریان در پایان تأکید کرد که برنامهریزی و مداخلات عملیاتی در این حوزه میتواند تهران را به شهری تبدیل کند که نه فقط از پنجره شمالی، بلکه از هر زاویهای دوستداشتنی به نظر برسد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.