امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
- رویترز: آلمان رهبری مذاکرات اروپا برای کاهش تحریم های سوریه را برعهده خواهد داشت
- خانواده سرمایه ماندگار و محور تحول اجتماعی در کشور است
- فولادسازان خواستار تصویب فوری بسته حمایتی وزارت صمت شدند/ تابآوری صنایع به مرز هشدار رسیده است
- ایرانیها جای روسها را در ترکیه گرفتند
- فرار نیمی از پرستاران از بیمارستان ها! | بیکاری به ایستگاه پرستاران رسید
- آمادگی مقاومت فلسطین برای مرحله سوم تبادل اسرا با استفاده از نمادهای ویژه+ تصاویر
- موضع گیری جدید وزیر خارجه اردن درباره کرانه باختری و سوریه
- شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
- ساخت بارانداز کانتینری در مرز ریلی سرخس ۶۰ درصد پیشرفت یافت
نوسازی ۸ هزار تاکسی فرسوده در تهران؛تاکسی برقی ها در کدام نقاط تهران فعالیت می کنند؟
شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان این که یکی از عمدهترین دلایلی که شهرداری تهران به سمت برقیسازی ناوگان تاکسیرانی پرداخت توجه ویژه به قانون هوای پاک در همین راستا و با توجه به آلودگی هوای تهران شهرداری به سمت خودروهای برقی برای ناوگان تاکسیرانی پایتخت رفت گفت […]
شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان این که یکی از عمدهترین دلایلی که شهرداری تهران به سمت برقیسازی ناوگان تاکسیرانی پرداخت توجه ویژه به قانون هوای پاک در همین راستا و با توجه به آلودگی هوای تهران شهرداری به سمت خودروهای برقی برای ناوگان تاکسیرانی پایتخت رفت گفت : با توجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد محرکها در تولید آلایندههای گازی موثر هستند و خودروهای سواری هم سهم ۳۷ درصدی را دارند باید به برقیسازی خودروهای پایتخت توجه داشت؛ از سوی دیگر تاکسیهای تهران پیمایش بالایی دارند به همین منظور سازمان تاکسیرانی شهر تهران با توجه به رویکرد شهردار پایتخت در این دوره از مدیریت شهری برقیسازی را دنبال کرد.
مالکی همچنین با توجه به نوسازی ناوگان تاکسی های پایتخت گفت: در این دوره از مدیریت شهری ۸۰۰۰ تاکسی نوسازی شد. در سال ۱۴۰۳ نیز در ۸ ماهه ابتدای سال معادل کل ۱۴۰۲ ما نوسازی ناوگان تاکسیرانی را به صورت برقی و غیر برقی داشتیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی شهر تهران گفت: همچنین در حوزه نوسازی تنوع پیشنهادی به رانندگان تاکسی در زمینه نوسازی ناوگان فرسوده از یک خودرو به ۴ خودرو افزایش پیدا کرده که امروز دو خودرو برقی و دو خودرو غیربرقی در حوزه نوسازی ناوگان تاکسیرانی وجود دارد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر بر اساس یک توافقنامه بین شهرداری تهران و یکی از صندوق های کارآفرینی، ۱۵۰ میلیون تومان با کارمزد ۸ درصد به رانندگان تاکسی برای نوسازی خودروی تاکسی اعطا میشد که این مبلغ در حال حاضر افزایش دو برابری داشته است اما با توجه به افزایش قیمت خودروهای داخلی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران باید تدابیر جدیدی را در این زمینه بیاندیشد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: امروز ۱۷۲ دستگاه خودرو برقی در پایتخت در حال فعالیت هستند و به زودی شاهد افزایش تعداد خودروهای برقی در حوزه ناوگان تاکسیرانی در پایتخت خواهیم بود.
مالکی همچنین در مورد حوزه فعالیت خودروهای برقی در سطح شهر گفت: سعی خواهیم کرد تا خودروهای برقی تاکسی پایتخت در نقاطی که بیشترین تعداد آلودگی را دارند اقدام به فعالیت کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی شهر تهران در مورد تعداد جایگاههای شارژ خودروهای برقی در سطح شهر گفت: در حال حاضر ۱۷ جایگاه در سطح تهران مشغول فعالیت هستند و تا پایان سال شاهد افزایش این تعداد جایگاه خواهیم بود.
مالکی همچنین با توجه به پروژه برقیسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در پایتخت گفت: پروژه برقیسازی یک پروژه بزرگ ملی است و فقط مخصوص شهرداری تهران نیست از سوی دیگر نسبت به برقیسازی خودروهای تاکسی در همه کشورهای پیشرفته دنیا دنبال میشود؛ البته باید توجه داشت که حوزه برقیسازی تاکسیهای پایتخت نیازمند حمایت دولت محترم است و بدون کمک دولت میتوان این پروژه را موفق دانست
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.