امروز : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴
- گل بعثت کرمانشاه به نیروی زمینی در لیگ آزادگان
- هشدار درباره فعالیتهای محرمانه «سی آی ای» در عراق
- حضور گسترده نیروهای حماس در میدان فلسطین غزه برای آغاز مرحله دوم تبادل اسرا+ فیلم
- پرداخت غرامت به سبک اپل/ غول فناوری هر ساعت چقدر درآمد دارد؟
- آمار مجروحان غزه از ۱۱۲ هزار نفر فراتر رفت
- صحت سنجی ادعای فروش سکه برای تأمین کسری بودجه/ قیمت طلا عقب نشست
- شلیک های پیاپی دولت پزشکیان به امید کارگران
- افتتاح ۴۰۰۰ واحد مسکن روستایی در خوزستان طی دهه فجر
- شورش در زندان حمص ؛ زندانیان فرار کردند + فیلم
فرسودگی مناطق از دلایل افزایش موشها در پایتخت
یک مقام شهرداری تهران، دلیل افزایش جمعیت موشها و سگهای ولگرد در پایتخت را نبود بهسازی عمرانی، نبود قانون مشخص و رهاسازی حیوانات اطراف شهرها دانست.
به گزارش اکوایران، داود معظمی، با اشاره به افزایش تعداد موشها در سطح شهر تهران، به ایسنا گفت: قدیمی بودن برخی مناطق بویژه در منطقه ۱۱ تهران یکی از مهم ترین دلایل افزایش موشهاست و باید بهسازی در این مناطق انجام شود که تاکنون این کار انجام نشده است. چنین کاری فقط وظیفه خدمات شهری نیست و معاونت عمرانی نیز باید پای کار بیاید؛ یعنی جداولی که شکستگی دارند یا ساختمانهای قدیمی مخروبه باید بازسازی و بهسازی شوند.
او ادامه داد: وقتی این کار اتفاق نیوفتاده، کارمان دشوار شده است و با کندی جلو میرویم. همچنین بیشترین آلودگی در سطح شهر طبق شکایات مردم در سامانه ۱۳۷ در منطقه ۴ ثبت شده است و این منطقه در این خصوص همیشه حرف اول را میزند. بعد از منطقه ۴، منطقه ۵ بیشترین تلفنها و شکایت مردمی در سطح شهر تهران را دارد.
رئیس اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به وضعیت جمع آوری سگهای ولگرد در تهران، گفت: ۱۲ خودرو در مناطق حاشیهای داریم که سگها را جمع آوری میکنند؛ یکی از دلایل افزایش سگهای ولگرد این است که متأسفانه از شهرهای همجوار میآیند و سگها را اینجا رها میکنند. بهترین و کم هزینهترین مسیر برای برخیها این است که سگها را در سطح شهر تهران رها کنند. دلیل دومش نیز این است که برخیها از مردم پول جمع آوری میکنند تا به سگها غذارسانی کنند که این کار اشتباه است.
او در پایان عنوان کرد: ما قانونی در این خصوص نداریم که شهروند به حیوانات باید غذا دهد. شهروند حقی ندارد برای خودش دفتر راه بندازد و سگ را بگیرد و عقیم کند و پلاک بزند و در پارک رهایش کند. وزارت کشور هم تاکنون مجوزی به تشکلهای مردم نهایت برای این کار نداده است. زمانی به تشکلهای مردم نهاد مجوز میدهند که قانونی وجود داشته باشد و این تشکلها طبق قانون جلو بروند. هنوز قانونی در این خصوص وضع نشده و قوه قضاییه باید ریشهای عمل کند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.