امروز : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴
- آتش گرفتن نفتکش ایرانی در مرز افغانستان+ فیلم
- هشدار جدی وقوع توفان در تهران| آمادهباش اورژانس
- حاشیههایی از نشست «مکتب نصرالله»
- پایان کابوس تمام بازنشستگان ایران | مجلس حکم نهایی را صادر کرد
- انتخاب کارآفرینان زن برای اتحادیه تجاری بریکس
- دومین جلسه استیضاح یون سوک یول؛ رئیس کمیته قضایی خواستار عزل فوری شد
- جنجال حضور زنان بیحجاب در مراسم جایزه طراحی داخلی ایران/ دادستانی تهران ورود کرد
- شهادت ۲ ماهیگیر لبنانی در حمله پهپادی صهیونیستها به ساحل شهر صور
- ورزش برای عموم مردم تأمین شود
کارگران ایرانی برای دستمزد بیشتر وارد افغانستان شدند
محسن باقری، نماینده کارگران در شورای عالی کار، با اشاره به مهاجرت معکوس کارگران ایرانی گفت: «کارگران ایرانی برای دریافت دستمزد بهتر در حال مهاجرت به عراق و افغانستان هستند.» این روند، به باور او، نتیجه شرایط نامناسب بازار کار داخلی است که کارگران را به جستوجوی فرصتهای شغلی در کشورهای همسایه واداشته است. وی افزود که بسیاری از کارگران ایرانی در این کشورها به دنبال «کارهای ساده» هستند، در حالی که در داخل کشور، فرصتهای شغلی مناسب برای آنها به دلیل حضور مهاجران و سیاستهای ناکارآمد اقتصادی کاهش یافته است.
در اظهاراتی قابلتوجه، محسن باقری، نماینده کارگران در شورای عالی کار، به بررسی وضعیت کنونی بازار کار ایران و نقش مهاجران افغان در آن پرداخت. وی با تأکید بر اینکه «هیچ افغانی در معادن ایران کار نمیکند»، مدعی شد که مهاجران افغان بهجای حضور در مشاغل سخت و طاقتفرسا مانند کار در معادن، مشاغل لوکس و پردرآمد در مناطق شمالی تهران را از کارگران ایرانی گرفتهاند. این ادعا نشاندهنده تغییر الگوی حضور مهاجران در بازار کار ایران است که به گفته باقری، تأثیرات عمیقی بر وضعیت کارگران ایرانی گذاشته است.
باقری در ادامه به مهاجرت معکوس کارگران ایرانی اشاره کرد و گفت: «کارگران ایرانی برای دریافت دستمزد بهتر در حال مهاجرت به عراق و افغانستان هستند.» این روند، به باور او، نتیجه شرایط نامناسب بازار کار داخلی است که کارگران را به جستوجوی فرصتهای شغلی در کشورهای همسایه واداشته است. وی افزود که بسیاری از کارگران ایرانی در این کشورها به دنبال «کارهای ساده» هستند، در حالی که در داخل کشور، فرصتهای شغلی مناسب برای آنها به دلیل حضور مهاجران و سیاستهای ناکارآمد اقتصادی کاهش یافته است.
نماینده کارگران همچنین به مشکلات کارفرمایان در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: «کارفرماها در ایران بهخاطر نبود نیروی کار با نصف توان خودشان تولید میکنند.» این کمبود نیروی کار، به گفته باقری، چرخه تولید را مختل کرده و بسیاری از واحدهای تولیدی را با چالش جدی مواجه ساخته است. او این وضعیت را پارادوکسیکال توصیف کرد: در حالی که کارفرمایان ایرانی از کمبود نیروی کار گلایه دارند، کارگران ایرانی برای یافتن شغل به کشورهای همسایه روی میآورند.
امیر خیرخواهان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.