امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- زمان تشییع پیکر فرامرز ظلی مشخص شد
- اسامی فینالیستهای مسابقات بینالمللی قرآن اعلام شد
- کسب درآمد ۵هزار و ۸۰۰میلیارد تومانی دانشگاهها از قراردادهای صنعت
- ریسک جدید پیش پای بازار بورس
- لغو پروازها از جمهوری آذربایجان به ۷ شهر روسیه
- سرقت انرژی تهدیدی برای اقتصاد و زندگی مردم است
- قیمت سکه پارسیان امروز ۱۵ دی ۱۴۰۳ + جدول
- تحلیل تکنیکال و بنیادی بانک ملت / رشد وبملت شروع شد؟
- سروش صحت فیلم جدید میسازد
چرا بانکهای مرکزی به سمت رمزارزها میروند؟
به گزارش اکوایران، این روزها، با توجه به رشد روزافزون رمزارزهای غیرمتمرکز و تأثیرات آنها بر نظام مالی جهانی، بانکهای مرکزی کشورهای مختلف تصمیم گرفتهاند که در این خصوص اقداماتی جدی انجام دهند. اما ماهیت رمزارز بانک مرکزی یا ریال دیجیتال چیست و چه تفاوتهایی با سایر رمزارزها دارد؟ به گفته یزدان عباسی، رئیس کارگروه […]

به گزارش اکوایران، این روزها، با توجه به رشد روزافزون رمزارزهای غیرمتمرکز و تأثیرات آنها بر نظام مالی جهانی، بانکهای مرکزی کشورهای مختلف تصمیم گرفتهاند که در این خصوص اقداماتی جدی انجام دهند. اما ماهیت رمزارز بانک مرکزی یا ریال دیجیتال چیست و چه تفاوتهایی با سایر رمزارزها دارد؟
به گفته یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین ایران، ریال دیجیتال همان پول نقد دیجیتالی است که تفاوتهایی با پول الکترونیکی دارد.
وی در قسمت هفتم کیوبیت در ابتدا به این تفاوتها پرداخت و گفت: به ریال دیجیتال سود تعلق نمیگیرد، برای تراکنشهای خرد استفاده میشود و استفاده از آن سقف دارد. درصورتیکه در پول الکترونیکی اینگونه نیست.
اما سوالاتی اینجا مطرح است که چرا بانکهای مرکزی دنیا به سمت استفاده از رمزارز میروند؟ آیا این رمزارزها دارای شفافیت هستند؟ جزئیات پیادهسازی آن چیست؟
دنیای ناشناخته رمزارزها در حوزه قوانین
خیلی سادهبینانه است اگر فرض شود که به حوزه قانونگذاری رمزارزها در ایران پرداخته نشده یا دانش آن وجود ندارد. اما متاسفانه بسیاری از مباحث قانونی آن بلاتکلیف مانده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.